2009-08-29
 19:15:42

HEJDÅ..



2009-08-29
 17:30:13

Städa sanna, städa

Lördag eftermiddag, och jag ska städa. ganska sorgligt. men det ser ut som fan med tanke på att jag har packat massa skit och lagt det jag inte ska ha med mig på golvet osv.. och jag kan inte lämna mitt rum som det ser ut nu, usch . och kommer ju inte hem på ungefär 3 veckor så tänkte att det kan vara städat när jag är borta, så slipper mamma se rummet som det ser ut nu ;)


orka inte dra upp kameran så tog med camen, och orkade inte tänka så ni får nöja er med feting dålig kvalité och dåligt ljus, men det syns ju att jag behöver städa? ;) hörs senare.

2009-08-29
 12:43:55

Handlaaaaa

Jag älskar att handla, och eftersom jag inte är bakfull idag så sticker jag och mamma och handlar nu =d.
men bara för att jag inte är bakfull så är jag schleten och därefter en schleten outfit


Överdrivet oversize-linne, studentmjukisar, gammal cardigan & sjal

2009-08-29
 12:15:35

Var det värt det?



Jag är faktiskt inte bakfull idag. Dock vaknade jag vid kvart över åtta och kände huvudet snurra, men jag är smart nog som alltid drar fram vatten när jag varit ute, så jag slipper gå upp för att hämta det, så klunkade en del så somnade jag om sen. nu mår jag ganska bra, är lite illa i halsen och näsan bara, men det är ju för att jag är förkyld, får bara hoppas på att det går över innan skolan.


2009-08-29
 12:03:23

Nu är det lördag..

Och det har blivit lite ändrade planer, har inte haft tid att blogga för fem öre. min flytt är iaf flyttad till imorgon, söndag. :) det är bra, då kan jag umgås med mina vänner och min finaste mamma i helgen.

igår flyttade min syster, känns inte allt för mycket än men det kommer väll med tiden, då när man ska fråga henne om råd för hyn, om kläderna passar ihop, vilka skor som passar till det&det, om hon kan noppra ögonbrynen, färga håret, säga om sminket ser jämt ut osv.. Nu låter jag som värsta amatör-bruden.. men min syster är förbannat bra på allt som tillhör såntdär, och även om man är säker på allt ovanstående så kan det alltid vara bra att fråga någon annan också.


Annars? var ute igår. Andrea's kompis fyllde 18 så hon hade hyrt en lokal. det totalt sög till en början men så är det ju alltid på fester om man kommer dit tidigt, och vi hade ena tjejens alkohol så vi var tvugna att gå dit rätt tidigt. men sen så bara storma det in folk, förbannat roligt faktiskt. dock hade jag glömt min kamera hemma så har inga bilder från igår, men det var några som tog ganska många kort, ska försöka få tag på de bilderna.

 iaf, efter det var jag bestämd på att åka in till stan och träffa massa kompisar, träffade johan och vi satt och snacka i typ två timmar, sen insåg vi att det blev lite kallt, han tänkte dra en taxi också men jag tycker verkligen det är slöseri med pengar så jag sa att vi skulle gå ist, vilket vi gjorde. det är inte mer än typ 5 km så det var skönt att gå.

2009-08-28
 01:14:23

Är du min vän?

I sex års gruppen om inte ännu tidigare, blev du och jag vänner. sen när vi började i sjuan och kom i olika klasser började vi mer eller mindre tappa kontakten, fast vi snacka och sånt men umgicks aldrig. när vi börja gymnasiet såg vi varandra aldrig. sen träffades vi på krogen och innan nyår och börja snacka, sen dess har vi varit tightare än någonsin, åkt till bulgarien, festat varenda helg, pratat om precis allting, varit med om skandaler, delat skratt och tårar. jag berättar verkligen Allt för dig. och sen får jag veta att du har gått runt och pratat om mitt privatliv till dina vänner jag inte ens känner.

1. VARFÖR snackar du om MITT privatliv bakom min RYGG?
2. vad i hela har hon med mitt privatliv att göra, jag känner inte ens människan
3. Vet du vad förtroende är, vet du vad ordet vänskap betyder?

.. Och inte nog med det, när jag ställer dig mot väggen och frågar "varför gjorde du så?" i en normal lugn och typ trevlig ton "amen inte vet jag vet du varför du säger allt eller? jag kan inte få det ogjort vill du ha det bekräftat eller?" hur jävla fittig, bitchig och otrevlig som helst.. sen två dagar senare kommer smset "Sanna förlåt att jag sa det där till ...:(" men, jaha.. vad ska jag med ditt förlåt till nu?

jag blir fan sällan arg på folk, alltså. över en längre tid. om någon gör mig något kan jag bli arg men sen direkt bara "aja men skitsamma" och fortsätta med vårt.. men detta tog priset också, med tanke på att du ska föreställa en av mina Bästa vänner, och sen snackar om vad jag berättar för dig i förtroende, det värsta är att det är inte ens första gången du gör såhär..


2009-08-27
 19:44:53

bye my beauti

Min syster flyttar till skövde imorgon, kommer nog inte se henne på 1-2 månader. känns lite halvt jobbigt men försöker att tänka som mamma och syster, " att hon bara ska resa bort några dagar " och det blir lite bättre då. som tur är orkade inte emely ta med sig nalle puh hon vann när vi var små på tivoli. den är väll, vad kan man säga. betydelsefull (?) för henne men jag fick den istället, den har jag i knät och kramar just nu medans jag ser på vänner.
snart ska jag färga bort min utväxt..

2009-08-27
 18:56:15

vad är mitt nya hem?

Jag ska plugga på Örebro universitet där de har boendegaranti. och för oss som kom in på andra & tredje hands valet och inte hunnit fixa boende så har dom akutboende, jag ringde de direkt jag fick reda på att jag kom in och de skulle fixa boende till mig. men sen jag ringde har det krånglat hela tiden, de hade visst 80 elever på 64 boender. men dom lovade att de skulle fixa till mig ändå, men det krånglar bara hela tiden. jag börjar skola på måndag och har fortfarnade inget boende, det är en lägenhet som troligtvis blir min, som jag senare får ha en inneboende i sen. tjejen som har hand om akutboenden skulle ringa mig imorgon och berätta hur det går.. jag hoppas jag får lägenheten och sedan en inneboende, vad gör jag annars?
2009-08-27
 15:05:27

jag har fått min älskade pojkvän

Nej, jag har inte gjort slut med min första pojkvän som heter mobilen ♥ men jag var tvungen att ha en laptop nu när jag flyttar hemifrån och börjar på universitetet. Och jo, jag har en egen stationär dator men orka dra med den, och orka sitta med papper & penna på lektionerna. hallå vi är i 2009, bring a comeputer ffs ;)

Jaja.. här är min nya älskade pojkvän!

2009-08-27
 12:13:50

shoes is a girls best friend



2009-08-27
 11:39:01

Kissie, passa på att njut..

Alla har väll hört det senaste, Kissie är nu större än blondinbella. men vi alla vet att det som stämmer mest är, hon är inte alls större, hon har bara fler läsare. Kissie kommer aldrig tjäna mer pengar än blondinbella eller kommer aldrig bli kändare, hon är känd för att vara en äcklig satmara som inte en jävel gillar. och oj, hur många vänner skriver hon om? alla drar sig från henne för hon är sån provecerande bitch som skriver skit om sin egna lillasyster för att locka läsare, vad är felet på bruden? visst att hon är rolig att läsa, bara för att hon är så otroligt korkad, medans jag hellre kickar in på bellas blogg och läser om hennes framgångar, hur det går med alla hennes företag och hur det är att vara "behind the famous blog"


Kissie, du kan inte bli elakare.


2009-08-27
 00:20:36

jag säger..

.. tillsammans med te-muggen godnatt framför how i met your mother och andra dunder program på tvn, hörs imorgon!

2009-08-27
 00:16:14

seasons of love

2009-08-26
 23:55:26

DESIGN?!

Ja. jag har gått IT och läst massa photoshop och skit, men kan ingenting om det ändå. vet typ hur man gör huden slätare och brunare/blekare etc. och självklart svartvit. sen inget mer, vet knappast hur man sätter ihop två bilder i en? sen har jag inte photoshop installerat på datorn heller.

SÅ. jag behöver hjälp med en design.
vill ha en enkel & snygg men ändå udda för orka likna alla andras!
2009-08-26
 23:52:50

Det är onsdag, snart torsdag

Och sen är det fredag, och vet ni vad jag gör då? flyttar.
ja ni såg rätt, sanna nilsson flyttar till eget. inget man någonsin kunnat tro. världens mamma-sjukaste person som inte äter annat än mackor & godis när jag är ensam hemma, och samtidigt tappar tidsuppfattningen. hur ska detta gå?

men.. måste ju någon gång växa upp också. jag är inte taggad för att flytta för fem öre, jag kommer känna mig så förbannat jävla ensam, men samtidigt längtar jag lite till att få kunna bestämma mer själv, även om jag och min syster haft det ganska fritt men ändå bra regler. men jag tror jag längtar till det mer för att få börja i en helt ny skola, få träffa nya människor, bli nollad, gå på nollnings- middagar & fester och bli utskämd men inte bry mig för att jag kommer ha det så roligt! ja fyfan, det blir nog en stor hit!

Bild tagen från google!
2009-08-26
 23:46:53

självklart

Nej, får nog ta och börja uppdatera lite oftare. eller vad tycker ni? självklart ni tycker ;)
2009-08-22
 15:04:56

IT'S ALL ABOUT THE PICS

Vi gillar bilder mer än ord. här har ni från kusten
+ fest igår (födelsedagsfest för josefin, hejdåfest för syrmin)
Tog inte allt för många kort, men ni får nöja er ändå

KUSTEN/GÖTEBORG/LISTEBERG!




























































PARTY IGÅR!




















2009-08-18
 13:57:48

.. NU SNART

så kommer Tommie & Sandra och hämtar mig, så drar vi till robin på västkusten, kommer bli riktigt nice. har inte träffat robin sen studenten och innan det träffades vi mer eller mindre jämt i tre år. eftersom vi gick i samma klass och var tillsammans.
Så är lite wierd att ha varit utan honom sån lång tid också. men det blir roligt. :))

HÖRS PÅ FREDAG när jag kommer hem. vet inte om jag kommer blogga något där nere.


Here we come!
2009-08-18
 08:18:33

jag är barn, jag leker

morgonen går ju inte fort någonstans, klockan är bara kvart över åtta och affären öppnar inte förens om 45 minuter. ska upp och hämta pengar, för att köpa alkohol & cigg till kusten. sen jag åt frukost har jag målat mina naglar svarta & läckra, rökt lite och lekt fotograf. nog att inga bilder blev snygga men det är roligt ändå :DD

2009-08-18
 06:35:57

frukost

Alla vet väll att frukost är den viktigaste mealen på hela dagen? därför ska man äta sig en riklig frukost med mycket kolhydrater, protein etc. för att orka stå sig ända till lunch. SYND att jag inte är någon som ställer mig med lyx frukosten då och räknar fett gram och sån skit. nej, två fullkornsmackor blev det, med massa gräddost på, och en skiva kalkonbröst. sedan feta obóy glaset till det.

 till fruksten satt jag och läste igenom mitt Nollnings-schema. det håller på i två veckor.
ska bli riktigt kul faktiskt!

2009-08-18
 06:05:26

make me sleep

Men ååååh vad jag hatar att vakna tidigt och inte kunna somna om, jag somnade vid kvart över tolv inatt, vaknade upp halv fyra, var vaken typ 10-20 min. vaknade nu kvart i sex och kan verkligen inte somna om, inte finns det något att göra heller.
Känns som om det kanske kommer komma upp mer eller mindre inlägg idag.


2009-08-17
 23:13:19

be proud, du är snyggast idag!


Mena Sovari, lätt. - checka in den rockiga stilen. feting snyggt!
2009-08-17
 18:27:36

packlista

När jag ska bort ser jag alltid till att göra en packlista, annars glömmer jag en massa saker. och det vill man ju inte göra? nu ska vi se fall jag fått med allt ..
 ser inte ut som jag glömt något va?















2009-08-17
 14:54:49

är nog inte så duktig som jag trodde..

Då var det en ny vecka och nya dagar för mamma att jobba, sen hon började jobba igen så har jag och min syster vissa dagar i veckan sett till att maten är klar till henne när hon kommer hem från jobbet, idag stack min syster till ikea så fick styra upp maten själv. jag hällde upp vatten i en gryta och drog i potatisarna där, men det var visst jordpotatisar (heter det så?) och inte tänkte jag på att man var tvungen att skölja dom innan, så nu kokar potatisarna med en massa jord ;( jag måste bli en bättre kokerska
 fan ska ju läsa hotell & värdskap. sanna vafan!



2009-08-16
 20:26:37

LIVET ÄR EN FEST

Vi tog mest bilder med thissas kamera, den ligger hos mig och har ingen sladd,
så får lägga ut de någon annan gång
















2009-08-16
 20:22:32

helg är inte bra bloggdagar

På helgerna orkar jag inte blogga så speciellt mycket, det är ju trots allt lite ansträngade att blogga. igår blev det fest igen, hos mig sen score. mycket trevlig kväll må jag säga. åkte hem till coffa senare på kvällen & sov där, tror jag somnade ganska så fort och fick höra mig själv snarka, coffa spelade in mig. mysigt det kändes, inte! kom hem vid tre - fyra eller något, såg på tv, handlade mat och sånt, sen har jag sovit. mycket härlig söndag, det är så den ska se ut!

Förstår inte det här med att hata söndagar, de är ju fan as härliga. du kan ligga hemma och inte göra ett skit, bara ligga i sängen/soffan framför en film eller ett bra tvprogram och bli fet.



2009-08-15
 19:45:10

.. DET ABSOLUT FÖRSTA JAG SKA KÖPA NÄR JAG FÅR PENGAR!

2009-08-15
 19:23:39

its all about kavaj



Kavaj - systers
Jeans - kappahl barnavdelning
Skor - fått av syster
Linne - Ginatricot
Tröja - (något?) MQ
2009-08-15
 17:31:09

EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD

Husfest igår, senare score. jag låter bilderna tala för sig själva!











2009-08-14
 12:45:51

its all about ginatricot



       
2009-08-14
 11:51:36

here comes the sun

Blev varken ägg eller skorpor till frukost, eller oboy. utan mackor med kaviar, fil med frön & banan & ett glas mjölk. mums var det. sola på balkongen orkade jag inte heller, låg högst 2 minuter sen blev det för tråkigt. så bestämde mig nu för att duscha och lite sånt sen ska jag till stan och möta upp min kära vän andreas, måste lösa in skattepengarna och lämna återanmälan till danserna. vi hörs senare

Jag och Andreas, alla hjärtans dag 09. middag - efterrätt (i ansiktena) - feting utgång!
2009-08-14
 09:54:34

godmorgon alla!

Är ni uppe lika tidigt som mig? Idag är det fredag och klockan var ställd på 10.15 men vaknade 09.23 och kunde inte somna om, låg och vred & vände på mig  i sängen och försökte tvinga mig själv till sömns, men det gick inte. jag hatar att vakna tidigare än jag ska! iallafall, det verkar vara fint väder ute idag? kanske blir en liten solning på balkongen. men vet inte om jag har tid med det, ska trots allt städa åt mina djur idag, (jag har två degusar. skitsöta. Harry & Pelle heter dom ♥) sen ska jag åka in till stan och lösa ut mina skattepengar, och en massa sånt. men jag borde hinna ändå, nån timma på balkongen får det nog bli iallafall ;)

annars, har fortfartande lite ont i huvudet. men ingenting som stoppar mig på en fredag ändå. tänkte gå ut och göra mig frukost, ägg vore ju? och skorpor. med obóy. GOTT! vi hörs senare. puss!

2009-08-14
 00:14:21

en syster är bra att ha

Ibland på senaste tiden, sen kanske några månader tillbaka? har jag fått sura uppstötningar då & då, ibland bara små och ibland spyor. min syster har tjatat på mig att jag borde kolla upp det för att det kan vara magsår eller något liknande, jag har bara tänkt att det inte är någon fara, kanske något jag äter som jag inte tål? men nu när vi stod på balkongen och rökte så kräktes jag. så min syster sa att det kan vara magcancer, "det behöver inte vara det värsta men" jag blev en aning rädd när hon sa så & gick in nu på google och tittade lite, kolla vad jag hitta? understrucket är det som stämmer in på mig en aning.


Borde jag kanske kolla upp vad det är som ger mig dessa uppstötningar/kräkningar?!
2009-08-13
 23:54:02

ändra mig innan det blir försent

Jag måste sluta äta godis, det är helt sjukt hur mycket jag äter. äter godis minst en gång per dag, och det är sällan jag äter godis bara en gång på ett helt dygn. en chokladkaka kan jag smälla i mig på 5 minuter, jag njuter ju knappast av godiset längre, jag äter bara för att det är en vana. jag köper för att det är en vana, och så mycket som jag äter är inte nödvändigt heller, självklart får vi alla sug vi inte kan motstå ibland, men inte fan behöver man en 200 grams chokladkaka eller en 35 kronors plockgodis för att släcka den törsten, räcker väll med en snickers, en brio påse eller lakrits stång egentligen?

jag blir seriöst rädd för mig själv, jag kan äta godis i smyg för jag tycker det är pinsamt över hur mycket jag äter. är det inte något som är fel då? min hälsa är nog fanimig inte den bästa, plus rökningen på det. men, snart kommer väll en allvarlig fetma jag inte kan komma ur, eller att jag får diabetes. nej, jag behöver en förändring. jag måste sluta med godiset, ta till med frukt, nötter eller vad som helst, och kanske unna mig en godisbit på söndagar eller något. men jag måste sluta äta så mycket som jag gör. jag får ångest varje gång!

2009-08-13
 20:19:31

Aarås systrarna

Theres Aarås & Andrea Aarås - Fina tjejer. här är några minnen med de,
dock har min dator kraschat så har inte så jävla många längre, :(


Andrea - Theres - Sanna








































2009-08-13
 16:21:44

.. med världens huvudvärk

usch, nu mot eftermiddagen har jag inte känt mig allt för bra, eller. nu överdrev jag lite kände jag! men jag har ont i huvudet, kanske för jag är inne för mycket, och bara sitter vid datorn, nördar vid facebook och läser andras liv (bloggar) istället för att leva mitt egna? imorgon är det ändringar på det. när mamma kom hem från jobbet fick jag mig en liten present och tårta var med också ( jag var med till affärn och valde ut såklart ;) ) blev almondy tårta, med den ljuvliga beskrivningen "Vår alldeles egen svenska marängtårta med mjölkchoklad" den var riktigt god, nu när jag la in korten på den så blev jag sugen igen så tog fram den för att ta mig en liten till bit :$

2009-08-13
 12:49:32

fin start på dagen

Min födelsedag har ju iallafall börjat bra, har haft lite att göra bara. ringa dansstudion, ringa tandläkarn, senare ska jag ringa akutboende för att få plugga i örebro, fixa med csn bidrag osv osv. men har fått en hel del gratulationer och det är alltid roligt! :D
Nu ska jag snart upp & möta mamma för att handla, jag älskar att handla. grymt roligt är det, speciellt med mamma. för vi är likadana, går runt och kollar på typ allting och plockar ner saker i vagnen vi inte hade tänkt från första början, ye. i love it! :D


Till mig själv ;)
2009-08-13
 10:03:44

en morgon

godmorgon på er alla, jag somnade inte förens vid fem inatt kanske. först så la jag mig inte förens 2, men sen ringde min kära vän svedin vid tre tiden och grattade mig, vi pratade en halvtimma men sen ringde han upp, blev en stund till. men det var trevligt, klockan var ställt på tio iallafall som den är varje dag.
varför när jag är arbetslös? jo för även om jag inte har någonting att göra på dagarna så är det skönt att inte sova bort hela dagen, dessutom börjar våra bästa år halv elva ;)


Nu ska jag gå in och duscha, tänkte peela hela kroppen för det var ett tag sen, även ansiktet. sedan lägga en mask kanske? åh känns skönt i mina öron! har även mycket att göra idag, men uppdaterar senare. pussar
2009-08-13
 01:54:00

shine one

2009-08-13
 01:40:51

may i have your attention please

Önske outfit

2009-08-13
 00:25:07

my birthday

Har det varit nu i 25 minuter, haha. 18 mot 19, vilken stor skillnad. ;)
håller på och packar till kusten, har fan svårt att välja vilka kläder jag ska ha med mig, och vilka skor, och accossearer osv. jävla töl på sånt här! spyr.

2009-08-12
 23:39:57

Sanna in bloggvärlden

Back in business. tog mig ett förbannat bra tag innan jag hann komma på ett bra namn, de flesta är ju upptagna. hur många är det som lever i bloggvärlden nu för tiden egentligen? nu väntar jag bara på att simone ska hjälpa mig med en snygg layout så allt blir mycket roligare.

har ingenting att skriva just nu, tänkte börja packa lite smått. är alltid ute i sista minuten när jag ska packa & då blir det att jag glömmer massa saker, så tänkte vara ute i god tid denna gången, åker till Kusten på måndag. Och om en kvart fyller jag år, 19.. ovärt!